Fremtidens hitmagere søges til Cowrite-Camp

Music Maker Co-write er et unik tilbud til talentfulde sangskrivere og producere mellem 17-30 år, der drømmer om at skrive det nye store hit eller den næste store klassiker. Niveauet er højt, og deltagerne skal findes blandt den øverste del af vækstlaget - fremtidens hit-magere og professionelle sangskrivere. De fleste store sange er ikke skabt af en enkelt kunstner, men ofte af en hel række folk. Fokus på Music Maker Co-write er derfor at skrive sange sammen. Ikke bare med de øvrige deltagere men også med campens professionelle instruktører, der blandt andre tæller Chief1 (DK), Maria Marcus (SE) og Thomas Stengaard (DK). Målet med campen er, at deltagerne bliver bedre til håndværket, og at de lærer en række effektive metoder til deres sangskrivning. Og så er målet selvfølgelig at skrive en flok super gode sange – og måske endda kommende hits.

Søg her inden 1. juni: Ansøgningsskema

Hvem kan søge…
Campen leder efter talentfulde sangskrivere og producere mellem 17-30 år, som har erfaring med og er gode til at skrive sange og skabe musik. De er dygtige til det, men vil gerne blive endnu bedre, og de vil gerne samarbejde med nogle af de bedste internationale og danske sangskrivere og producere for at tage næste skridt i deres udvikling som sangskrivere.
Campen er både for dem, der selv er kunstnere og performere, for dem, der helst vil slippe for at stå på en scene og for dem, der gerne vil producere og lave beats. Nogle spiller måske et eller flere instrumenter, andre bruger kun computeren som instrument og værktøj til at lave musik.
Music Maker Co-write leder efter de bedste i hele Danmark. Bag campen står Musikmetropolen og derfor er en del afpladserne dog reserveret til kvalificerede deltagere fra Musikmetropolens 14 kommuner. De kan enten være bosiddende i eller have haft tilknytning til én af kommunerne.
De 14 kommuner i Musikmetropolen er: Frederikssund, Ballerup, Albertslund, Furesø, Gladsaxe, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Herlev, Ishøj, Køge, Roskilde, Rødovre, Stevns.

Hvad går det ud på
Campen handler om at skrive sange, skabe musik og lære af de bedste. Derfor er co-writing det gennemgående princip for campen. Det betyder, at deltagerne overvejende skriver sammen med andre hele ugen samtidig med, at de får inputs, feedback, og skriver sammen med nogle af de bedste danske og internationale sangskrivere, producere.
Der vil desuden være besøg og inspiration fra musikbranchefolk og internationale kapaciteter.
Instruktørerne på campen er professionelle sangskrivere og musikskabere, som har skrevet sange, der har solgt i milliontal internationalt, eller som står bag store danske hits og kunstnere. Instruktørernes opgave er at guide, cowrite med og hjælpe udvalgte deltagerne med at blive endnu bedre til at skrive musik, der sælger.

Hvem står bag
Music Maker Co-write er et samarbejde mellem Musikmetropolen, Helsingør Kommune og Bandakademiet.
Bandakademiet har i de sidste tre år stået bag en succesfuld camp i Roskilde med navnet Music Maker. Bandakademiet og Musikmetropolen står for udvikling og projektledelse sammen. Musikmetropolen er en del af Kulturmetropolen, der er Danmarks største kulturaftale mellem 14 sjællandske kommuner og Kulturministeriet. 4Sound er Music Maker Co-writes samarbejdspartner og sponsor på udstyr. Campen er herudover finansieret af Helsingør Kommune og Musikmetropolen via Kulturaftalen.

Fakta
• Campen finder sted 2.-5. september i Helsingør.
• Deltagerne overnatter på Helsingør Vandrehjem.
• Udover selve campen mødes deltagerne til introdag i Helsingør søndag den 20. august.
• Campen er næsten gratis. Det koster 500 kr. pr. deltager som tilskud til overnatning og forplejning.
• Deltagerne vælges ud af et panel bestående af instruktørerne og Musikmetropolen/Bandakademiet.
• Udvalgte deltagere får besked inden 30. juni.
• Deadline for ansøgninger er: 1. juni
• Hent ansøgningsskema
her

Instruktørerne 2017 er...
Maria Marcus, svensk producer og sangskriver, der har stor succes i blandt andet Japan og Korea, og herhjemme bl.a. har været med til at skrive titelsangen til Wallander og som sang titelsangen til tv-serien Anna Pihl.
Chief 1 (DK), dansk sangskriver og producer, som har arbejdet sammen med L.I.G.A, Love Shop, Nik & Jay, Sanne Salomonsen, Gnags, Lars H.U.G., Outlandish m.fl.Thomas Stengaard (DK) som er hovedinstruktør påcampen og bl.a. har stået bag flere af Cisilias hits, Emmelie de Forests Eurovision-vindersang Only Teardrops samt har produceret for navne som Dúné, Carpark North, The Baseballs og Sys Bjerre.
Michelle Leonard: Engelsk sanger og sangskriver, bosat i Berlin, har været med til at skrive en lang række af singler og sange til albums til europæiske hitlister. Tidligere dommer i Tysklands Idols.  Læs mere
Tania Doko: Sangskriver og soloartist. Fra Australien men nu bosat i Sverige, hvor hun har etableret sig som en international sangskriver for flere svenske og internationale artister og projekter. Har sammen med Maria Marcus været med til at udklække nogle af Sveriges kendte sangskrivere og solister fra det svenske Musikmakarna, blandt andre Zarah Larsson. Læs mere

International writerscamp inspirerer
Music Maker Co-write Camp finder sted samtidig med en international writers-camp for større internationale og danske sangskrivere som Helsingør Kommune også er vært for, og som den danske millionsælgende producer og sangskriver Cutfather står bag sammen med publishing og pladeselskabet Tigerspring. Flere af deltagerne fra den internationale camp kigger forbi Music Maker Co-write med inspiration til deltagerne.

Spørgsmål eller mere info:
kontakt Marianne Fruergaard, leder af Bandakademiet og projektchef i Musikmetropolen
Tlf. 30 84 12 32
mariannef@roskilde.dk

 

Tags:

Cecilia Ellefsen april 19, 2017 11:06 am
100 tilmeldte til Musikmetropolens Topmøde Bag Facaden - en filmkonkurrence for og af unge